Sibel İzliyor

"Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını" seyircisiyle buluştu

 

Kedi Sahne Sanatları ve Epizot Görsel Sanatlar’ın ortaklığı ile sahnelenen ‘AŞKIMIZ AKSARAY’IN EN BÜYÜK YANGINI’ dün gece seyircisiyle buluştu. İstanbul’da yeni açılan Espor Arena 42 Maslak’ta prömiyerini gerçekleştiren oyunun kadrosunda Neriman Uğur, Burçin Bildik, Altan Gördüm, İsmail Düvenci, Şeyla Halis, Sadi Özen, Sezgin Uzunbekiroğlu, Çimen Akgün, Hakan Çelik, Erdoğan Soytürk yer alıyor.

19 yy başlarında yaşanan bir aşk hikayesinden esinlenerek Aksaray yangınının aşk ateşiyle harmanlanmış gerçeküstü hikayesi olarak kaleme alınmış olan, Güngör Dilmen’in ölümsüz eseri ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ oyununa ünlülerden de tam destek geldi. Bu özel gecede Mehmet Aslantuğ, Nevra Serezli, Suna Keskin, Erhan Yazıcıoğlu, Dilek Türker, Betül Arım, Kemal Başar, Yaşariye Doğan, Demet Oran, Muzaffer Caha, Yasemin Tunca gibi isimler dostlarını yalnız bırakmadı.


Birçok defa Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen bu oyun, ilk kez müzikli oyun versiyonuyla dinamik bir hale getirildi. Yönetmenliğini Hakan Altıner’in üstlendiği müzikli oyunda ‘’Kimseye Etmem Şikayet" , ‘‘Çile Bülbülüm’’ , ‘’Ben Kalender Meşrebim’’ , ‘’Yangın Olur Biz Yangına Gideriz’’ , ‘’Biz Heybeli’de Mehtaba Çıkardık’’ gibi eski İstanbul şarkıları seyircilerle birlikte hep bir ağızdan söylendi. Çok beğenilen oyun sonunda oyuncular tam kadro selam verirken izleyiciler dakikalarca ayakta alkışladı.

Fotoğraflar ‘Nasuh Bektaş’ tarafından çekilmiştir.

Yazan: Güngör Dilmen
Yöneten: Hakan Altıner
Oyuncular: Neriman Uğur, Altan Gördüm, İsmail Düvenci, Burçin Bildik, Şeyla Halis, Sadi Özen, Sezgin Uzunbekiroğlu, Çimen Akgün, Hakan Çelik, Erdoğan Soytürk
Yardımcı Yönetmen: Damla Cercisoğlu       
Müzik Direktörü: Semih Erdoğan
Koreografi: Gökmen Kasabalı               
Kostüm Tasarımı: Sadık Kızılağaç
Dekor Tasarımı: Tülin Pural
Işık Tasarımı: Kaan Pural
Ses Tasarımı: Ufuk Serbest
Afiş Tasarımı: Barış Çantay
Medya Tanıtım Sorumlusu: Ecem Kaprol
Vokal Direktörü: Kerem Seven
Sahne Amiri: Ayşegül Sağlam
Yapımcılar: Sadi Özen – Kedi Sahne Sanatları, Emre Özkan – Epizot Görsel

AŞKIMIZ AKSARAY’IN EN BÜYÜK YANGINI İÇİN BİLETLER BİLETİX'DE! (TIKLAYIN)