Haber Star

 

En sevilen ‘Çalıkuşu’ Aydan Şener, ‘Başarımı Karılarıma Borçluyum’ adlı oyunda yedi farklı kadını canlandırıyor. Şener, 7 evliliğinde de mutsuz olan Ziya adlı kahramanın eşlerini oynadı.


Çalıkuşu Aydan sahnede kadından kadına büründü
 
Magazin Servisi

Aziz Nesin’in ‘Başarımı Karılarıma Borçluyum’ adlı oyununun galası önceki akşam Trump Alışveriş Merkezi’nin kültür ve gösteri merkezinde yapıldı.

Aydan Şener’in yedi farklı kadını canlandırdığı oyunun galasına ünlü isimler katıldı. Deniz Akkaya & Murat Varol, Haldun Dormen, Oya Aydoğan, Tolga Güleç, Binnaz Avcı, Suzan Avcı, İlhan Şeşen galaya gelen isimler arasındaydı. Tiyatro Kedi tarafından sahnelenen ‘Başarımı Karılarıma Borçluyum’ adlı oyunda başrolleri, Aydan Şener, Emre Büyükpınar, Burçin Bildik, Damla Cercisoğlu, Suat Güzey, Gurur Aydoğan, Hilmi Özçelik, Murat Terzi ve Hakan Altıner paylaşıyor. Oyunda birçok kez evlenen ve her evliliği trajikomik bir biçimde sonuçlanan Ziya’nın hayatı mizahi bir dille anlatılıyor. Ziya’nın evlendiği birbirinden farklı tip ve tarzdaki yedi kadına ise başarılı oyuncu Aydan Şener hayat veriyor. Oyunun müziklerinde İlhan Şeşen’in imzası yer alırken, oyunun yönetmenliğini ise Damla Cercisoğlu üstleniyor.