Aydan Şener'i sahnede ünlü isimler izledi

Aydan Şener'in başrolünü oynadığı, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahnelenen 'Başarımı Karılarıma Borçluyum' adlı oyunu önceki akşam ünlü isimler izledi.

Orhan Gencebay, Sevim Emre ve Oya Aydoğan oyunu izlemeye birlikte geldi. 'Düğün Dernek 2' filmiyle gişe rekorları kıran Ahmet Kural da eski rol arkadaşı Aydan Şener'i bu defa tiyatro sahnesinde seyrettiAydan Şener'in yedi farklı kadın karakteri canlandırdığı 'Başarımı Karılarıma Borçluyum' adlı oyun önceki akşam Trump Alışveriş Merkezi'nin kültür ve gösteri merkezinde sahnelendi. Oyunu izlemeye gelenler arasında Orhan Gencebay, Sevim Emre, Oya Aydoğan ve Ahmet Kural da vardı.

Aziz Nesin'in oyunu…

Aydan Şener, 'Başarımı Karılarıma Borçluyum' adlı oyunda Hakan Altıner, Emre Büyükpınar, Damla Çerçioğlu, Burçin Bildik, Hilmi Özçelik, Suat Güzey ve Gurur Aydoğan ile birlikte rol alıyor. Yazarı Aziz Nesin'in deyişiyle 'çalgılı-şarkılı' obir oyun olan 'Başarımı Karılarıma Borçluyum', izleyicileri hem düşündürüyor, hem güldürüyor.

Kasketli Ahmet Kural…

Daha önce Aydan Şener ile birlikte 'Fikrimin İnce Gülü' adlı dizide birlikte kamera karşısına geçen Ahmet Kural, rol arkadaşını önceki akşam tiyatro sahnesinde izledi. Şu sıralar gösterimde olan ve gişe rekorları kıran filmiyle gündemde olan Ahmet Kural'ın keyfi yerindeydi. Ahmet Kural, oyuna başında kasketiyle geldi ve oyun boyunca da çıkarmadı.

Orhan Baba'ya yoğun ilgi…

Oyunu izlemeye gelen ünlü isimler arasında Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ve sanatçı Oya Aydoğan da vardı. Etrafı hayranlarıyla çevrilen Orhan Gencebay, gördüğü yoğun ilgiden tiyatro salonuna girmekte güçlük çekti. Gencebay hayranlarıyla bol bol selfie çektirdi, imza dağıttı.

Oğlu Gurur'u tiyatro sahnesinde izledi

Oyunda yer alan Oğlu Gurur'u tiyatro sahnesinde izlemeye geldiğini söyleyen Oya Aydoğan, "Orhan Bey ve Sevim Hanım da beni yalnız bırakmadı, birlikte izlemeye geldik. Çok mutluyum, gururluyum" dedi.

2 Saniye Haber